Een gids voor wie lesgeeft aan slechthorende of dove leerlingen

Mijn leerling hoort slecht

Een gids voor evidence based onderwijs

In dit boek beschrijven Knoors en Marschark hoe slechthorende en dove leerlingen leren en welke condities dat leren bevorderen. Zij gaan daarbij uit van 'Read more…

3660

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: October 16, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 312
  • ISBN: 9789033498282

Specialist areas

Learning Disorders

What makes this book so great?

  1. Nederlandstalige herwerking van Knoors’ en Marscharks Teaching Deaf Learners: Psychological and Developmental Foundations, uitgegeven bij Oxford University Press
  2. Een onmisbaar standaard boek voor iedereen die les geeft aan leerlingen die slecht horen

About the author

Harry Knoors is hoogleraar aan het Behavioral Science Institute van de Radboud Universiteit Nijmegen en directeur van de Kentalis Academie. Knoors richt zich als taalwetenschapper in zijn onderzoek vooral op het effect van vroege gehoorverliezen op de ontwikkeling en het leren van kinderen en jongeren en op de effectiviteit van verschillende onderwijssettings.

Marc Marschark is hoogleraar aan het National Technical Institute for the Deaf, een college van het Rochester Institute of Technology in de Verenigde Staten en directeur van het Center for Education Research Partnerships daar. Als cognitief psycholoog richt hij zich in zijn onderzoek vooral op taalbegrip en leren bij slechthorende en dove kinderen en volwassenen in formele en informele settings.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK