i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Combipakket Peuters en kleuters die nét iets meer kunnen

Ga aan de slag met peuters én kleuters die net iets meer kunnen met dit voordelige pakket. Duizend-en-één mogelijkheden om je te inspireren om peuters 'Read more…

3999

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: December 2, 2019
  • Book - Softcover
  • ISBN: 9789463797917

Specialist areas

Nursery Education

About the author

 Ann Meersman is leerkracht en heeft meer dan twintig jaar ervaring in het opvoeden van kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Zij runt reeds 13 jaar het nationaal secretariaat van vzw Bekina. Ann is voorzitster van de werkgroep didactiek binnen die vereniging. Haar grootste missie is om kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong via gepaste activiteiten en differentiatie gelukkig te zien opgroeien.

Kristin Stroobandt is kleuterleidster. Een van haar stokpaardjes is om ook aan kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong verrijkende materialen en activiteiten aan te bieden. Zij is ook actief binnen de werkgroep didactiek van Bekina.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK