i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

In hetHandboek voedingkrijg je een uitgebreid overzicht van de basisconcepten en principes van humane voedingsleer. In elk deel van het boek komt telkens e 'Read more…

4995

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: October 7, 2019
  • Book - Softcover
  • Edition 2
  • Pages: 344
  • ISBN: 9789463797115

About the author

Ann Meulemans is master in de Biomedische Wetenschappen met een doctoraat en aggregaat in de Medische Wetenschappen. Ze is coördinator Klinische voeding binnen UZ Leuven en werkt deeltijds als docent binnen de minor Voeding aan de KU Leuven. Haar onderzoek binnen de eenheid Klinische en Experimentele Endocrinologie spitst zich toe op de verschillende aspecten van malnutritie.

Stefaan De Henauw is arts, epidemioloog en voedingsdeskundige. Hij is als hoogleraar Voeding en Volksgezondheid verbonden aan de vakgroep Maatschappelijke Gezondheidkunde van de Universiteit Gent en is ook deeltijds lector bij de professionele bacheloropleiding Voedings- en Dieetkunde aan de Hogeschool Gent.

Erika Vanhauwaert is diëtiste en master in de Voedings- en Dieetleer, en al twintig jaar actief op het vlak van gezondheidsbevordering en voeding. Ze is verbonden aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) als onderzoeker-lector. Daarnaast heeft ze een eigen dieetpraktijk en is ze geaffi lieerd praktijkonderzoeker aan de KU Leuven afdeling Klinische en Experimentele Endocrinologie, met een focus op evidence-based praktijk dieetbehandelingsrichtlijnen.

Vicky De Preter is bio-ingenieur en doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen (focus op effecten van pre- en probiotica op colonmetabolisme). Ze is verbonden aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) als lector-onderzoeker en is gastdocent aan de KU Leuven en geaffi lieerd onderzoeker van de groep Translationeel Onderzoek van Gastro-enterologische Aandoeningen (TARGID, KU Leuven).

Christophe Matthys is bio-ingenieur en doctor in de Medische Wetenschappen (focus op het voedingspatroon van adolescenten). Hij werkt al meer dan twintig jaar in het brede domein van voeding en heeft voor verschillende nationale en internationale instanties gewerkt. Hij is deeltijds hoofddocent aan de KU Leuven en deeltijds wetenschappelijk coördinator Competentie Centrum Klinische Voeding, UZ Leuven. Zijn onderzoek focust op micronutriënten in specifi eke populaties.

Marleen van Loo is diëtiste en master in de Voedings- en Dieetkunde, lector en opleidingsmanager van de professionele bacheloropleiding Voedings- en Dieetkunde aan Thomas More.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK