Het inmiddels bekende fenomeen Mangomoment ontstond in een Belgisch ziekenhuis, maar verovert nu in snel tempo zowel de Belgische als de Nederlandse gezondheidszorg. 'Read more…

2420

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: June 5, 2019
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 160
  • ISBN: 9789463792479

What makes this book so great?

De opbrengst van dit boek gaat integraal naar het KU Leuven Mangomoment Fonds, dat onderzoek en onderwijs omtrent kwaliteit en klantgerichtheid in de zorg ondersteunt (www.mangomoment.org)


Om elke dag opnieuw de mensen om je heen te inspireren tot het creëren van Mangomomenten kan je hier een mooie affiche en bladwijzer downloaden.

Meer weten? Herbekijk hier het interview van Kris Vanhaecht op de Boekenmarathon.

Book reviews

"Het boekje bestaat uit een groot aantal verschillende korte bijdragen. Prof. dr. Kris Vanhaecht, hoofddocent kwaliteit en patiëntveiligheid aan de KU Leuven, legt als initiator de oorsprong uit. Verschillende academici onderstrepen het belang. Patiënten getuigen. Het managementperspectief wordt belicht. Zorgprofessionals schreven hun mening neer. Die variëteit is een sterk punt. (...) Warm aanbevolen en inspirerende lectuur!"  - Humanistisch Verbond, 2021

About the author

Kris Vanhaecht (KU Leuven) doceert kwaliteit en patiëntveiligheid in de gezondheidszorg. Hij ontwikkelde en onderzocht het concept Mangomoment samen met zijn team van medeauteurs en met de steun van Kom Op Tegen Kanker en vele zorgorganisaties in Vlaanderen en Nederland. Filip Decruynaere schreef 12 interviews uit het onderzoek uit tot de pakkende verhalen die je in dit boek leest.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK