Wist je dat er meer kinderen sterven in het water dan in het verkeer? Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het een van de grootste uitdagingen van 'Read more…

2970

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: October 25, 2018
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • ISBN: 9789463448987

Specialist areas

Education (general)

Book reviews

De nieuwe leerlijn zorgt ervoor dat alle kinderen van de basisschool dezelfde set van levensreddende vaardigheden verwerven. Zo worden kinderen van het bijzonder onderwijs voor het eerst eens niet apart behandeld.

Luc G.

Een heel handig boek waardoor je, volgens het niveau van de kinderen, het zwembad en beschikbaar water, zelf je lessen kan samenstellen en differentiëren. Met de duidelijke fiches kan je ook makkelijker vrijwilligers inzetten.

Vera V.

About the author

Peter Van Gerven, Bart Soons en Reinout Van Schuylenbergh hebben een achtergrond in de lichamelijke opvoeding (masters en doctor LO) en hebben hun zwemspecialisatie aan de Vlaamse universiteiten van Gent en Leuven genoten. Vanuit hun expertise hebben ze een volledig nieuwe leerlijn zwemmen voor Vlaanderen ontwikkeld, in samenspraak met de betrokken partijen: alle onderwijsnetten, het ISB - de zwembadsector, SVS, de universiteiten, de Gezinssportfederatie, de Vlaamse Triatlon- en Duatlonliga, de reddingsfederatie, het BVLO en Parantee. Samen met Filip Roelandt richtten ze de organisatie Baan Vier op.

Carine Verbauwen verzorgt met Baan Vier bijscholingen voor leerkrachten, sportdiensten en recreatieve clubs over de nieuwe leerlijn zwemmen. Ze leidt de zwems-cool in het GUSB te Gent, is hoofdtrainer bij Royal Ghent Swimming Club en competitietrainer van het MEGA-zwemteam afdeling Gent. Als competitiezwemster werd ze driemaal tot Sportvrouw van het Jaar uitgeroepen en in 2000 verkoos de Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten haar op de zesde plaats als Sportvrouw van de Eeuw.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK