Wijs waterwennen

Waterbestendige fiches

Wijs waterwennen staat voor het wennen aan water op een creatieve, brede en doordachte manier. Met het boekWijs waterwennenkaderen de auteurs waterwennen b 'Read more…

1590

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: June 14, 2017
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 49
  • ISBN: 9789463441940

Specialist areas

Education (general)

About the author

BAAN VIER VZW  is een organisatie van Peter Van Gerven, Bart Soons en Reinout Van Schuylenbergh.

AN TAETS studeerde af aan de VUB als Licentiate Lichamelijke Opvoeding en doceert watergewenning aan de AP Hogeschool. Als voormalig zwemster en trainster op recreatief niveau bouwde ze de nodige ervaring op om op professioneel vlak vernieuwend en gedifferentieerd met haar studenten Kleuteronderwijs aan de slag te gaan.
SILKE PLAETINCK volgde haar opleiding Lichamelijke Opvoeding aan de UGent en verrijkte haar inzichten rond bewegen in het water door extra opleidingen. Ze bouwde ervaring op door het geven van zwemlessen aan kinderen en tracht op professioneel vlak de zwemmicrobe aan studenten LO en kinesitherapie door te geven aan de AP Hogeschool en UGent.
SHELA VAN PUYVELDE is afgestudeerd als Master in de Lichamelijke Opvoeding aan de UGent. Ze is sinds haar opleiding gepassioneerd door het geven van zwemlessen aan kinderen en volwassenen zowel op recreatief als op pre-competitief niveau. Als ambassadeur van het Multimove-concept draagt ze de brede motorische vorming van kinderen hoog in het vaandel, wat zich uit in haar lessen aan Howest en HoGent.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK