Verduidelijkt wat belangrijk is wanneer men een kind leert zwemmen

Een leerlijn zwemmen

Safe and simple

Iedereen leert zwemmen, maar welke zwemslag het kind als eerste leert, is hierbij niet de belangrijkste vraag. Leer kinderen een techniek kiezen waarbij 'Read more…

2390

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: October 3, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 96
  • ISBN: 9789033498329

Specialist areas

Education (general)

What makes this book so great?

  1. Een theoretisch houvast voor iedereen die bij zwemonderricht betrokken is
  2. Ontwikkeld in samenspraak met verschillende zwem- en sportfederaties

Book reviews

Het boek is vooral leerrijk voor iedereen die met zwemonderricht bezig is en voor ouders met jonge kinderen. Al was het maar om even kritisch na te denken bij de huidige zwemlessen. Het boek geeft ook enkele tips mee.

in Stop & Go, 2016

About the author

Baan Vier vzw is een organisatie van Peter Van Gerven, Bart Soons en Reinout Van Schuylenbergh. Allen hebben een achtergrond in de Lichamelijke opvoeding (masters en doctor in de LO) en hebben hun zwemspecialisatie aan de Vlaamse Universiteiten van Gent en Leuven genoten. Vanuit hun expertise hebben zij een volledig nieuwe leerlijn ‘zwemmen’ voor Vlaanderen ontwikkeld, in samenspraak met de betrokken partijen (alle onderwijsnetten, het ISB - de zwembadsector, de Vlaamse Zwemfederatie, SVS, de universiteiten, de Gezinssportfederatie, de Vlaamse Triatlon- en Duatlonliga, de reddingsfederatie, het BVLO en Parantee).  ).  
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK