Tussen centrum en periferie

Over de integratie van netwerken tussen hulpverleningsorganisaties

We kunnen er niet omheen: de term ‘netwerken’ duikt steeds meer op in onze algemene woordenschat. Zowel in beleidskringen, als bij sociaal werkers maar 'Read more…

4780

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: April 17, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 428
  • ISBN: 9789033497568

Book reviews

De heldere structuur van het boek en een uitgebreide inhoudsopgave maken dat de lezer gemakkelijk kan verder graven en opzoeken. [...] Het onderzoek is een meerwaarde voor wie op zoek is naar informatie over de integratie van netwerken tussen hulpverleningsorganisaties. Het brengt niet alleen de netwerken in kaart, maar beschrijft ook de onderliggende factoren en processen.

Geert Vandamme in Sociaal.net, 2015

About the author

PETER RAEYMAECKERS is doctor in de sociale wetenschappen en is als socioloog verbonden aan OASeS. Hij is daarnaast werkzaam als lector sociaal werk. Deze publicatie is gebaseerd op zijn proefschrift over netwerken tussen hulpverleningsorganisaties. Meer informatie is te verkrijgen op: Peter.Raeymaeckers@uantwerpen.be.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK