Stress

Preventie, reductie en ontspanning. Twaalf methoden

Deze nieuwe editie – volledig geactualiseerd en met toegevoegd digitaal materiaal – heeft niet als doel om de zoveelste theorie over stress op de lezer 'Read more…

2530

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: March 21, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 184
  • ISBN: 9789033495601

What makes this book so great?

  1. Mooi overzicht van actuele stressreducerende methoden
  2. Met geactualiseerde wetenschappelijke bewijsvoering die op een bevattelijke manier is samengevat
  3. Er zijn downloads beschikbaar bij dit boek. U vindt ze u in de grijze zijbalk rechts

Book reviews

[Het boek is] een zeer handig naslagwerk dat men kan raadplegen als men de basisprincipes van een bepaalde methode wil te weten komen. Maar ook wie op zoek is naar meer kennis om zich verder te kunnen verdiepen in een specifieke techniek, vindt in dit boek zinvolle informatie. Een aanrader!

in Sterk! in autisme, 2015

About the author

MARIJKE VAN KAMPEN is professor in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, deeltijds werkzaam als kinesitherapeut in het UZ Leuven op de dienst Fysische Geneeskunde en Revalidatie en buitengewoon hoogleraar verbonden aan de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen van de KU Leuven.

MIRJAM VERVAEKE is licentiate L.O., psychomotore therapeute, psychotherapeute en relaxatietherapeute. Zij is werkzaam in het UZ Leuven op de diensten psychiatrie, gynaecologie, fertiliteit en vrouwelijke seksuele disfuncties en geeft opleiding stressreductie bij klinisch personeel.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK