De betekenis van de uitgangspunten van integrerende verpleegkunde voor de gezondheidszorg en hoe dit vorm kan krijgen

Integrerende verpleegkunde revisited

Hefboom tot integrale zorg

In Integrerende Verpleegkunde nemen verpleegkundigen geëngageerd deel aan het interdisciplinaire zorgtraject, dat de patiënt centraal stelt en waarbij 'Read more…

2355

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: January 1, 2016
  • Book - Softcover
  • Pages: 200
  • ISBN: 9789033493430

What makes this book so great?

1. Gebaseerd op uitgebreide discussies met het werkveld

2. Nauwe aansluiting bij de realiteit van de zorg van vandaag

About the author

MIEKE GRYPDONCK is verpleegkundige, doctor in de verplegingswetenschap, em. buitengewoon hoogleraar van de Universiteit Gent en em. hoogleraar van de Universiteit Utrecht. Ze stond mee aan de wieg van Integrerende Verpleegkunde. Haar jarenlang onderzoek naar leven met een chronische ziekte of kanker, en de betekenis daarvan voor de zorg, zijn mee verwerkt in dit boek.

WALTER SERMEUS is verpleegkundige, doctor in de maatschappelijke gezondheidszorg, gewoon hoogleraar aan het Departement Maatschappelijke Gezondheidszorg en Eerstelijnszorg van de KU Leuven en programmadirecteur voor de master in het Management en Beleid van de Gezondheidszorg. Walter Sermeus doet onderzoek naar organisatie van zorg, inzet van medewerkers en de rol van de patiënt.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK