i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

De behandeling van heupaandoeningen is één van de snelst groeiende en meest uitdagende deelgebieden van de orthopedie. Door beter begrip van de normale 'Read more…

2060

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: January 20, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 176
  • ISBN: 9789033492549

About the author

GEERT MEERMANS werkt als orthopedisch chirurg (specialisatie heuppathologie) in het Lievensberg Ziekenhuis in Bergen op Zoom (NL).

JÜRGEN LONDERS is orthopedisch chirurg (specialisatie heuppathologie) in het AZ Monica ziekenhuis Antwerpen (B) en consulent heupchirurgie in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (B).

RICHARD BIMMEL is werkzaam als orthopedisch chirurg (specialisatie heuppathologie) in het Nij Smellinghe Ziekenhuis in Drachten (NL).

PIETER DOLHAIN is orthopedisch chirurg (specialisatie heuppathologie) in het AZ Monica ziekenhuis in Antwerpen (B).

ELLEN HENDRICKX werkt als anesthesiste in het Imelda ziekenhuis in Bonheiden (B), en is gespecialiseerd in locoregionale anesthesie bij orthopedische ingrepen.

FABIENNE VAN DE STEENE is werkzaam als kinesitherapeut op de dienst revalidatie en kinesitherapie van het Universitair Ziekenhuis Gent (B), en is gespecialiseerd in de revalidatie van sportletsels.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK