Handboek taalbeleid secundair onderwijs

Hoe werk je aan taalbeleid in het secundair onderwijs? Het is een vraag die veel leerkrachten en directies zich stellen. In dit boek wordt alle belangrijke 'Read more…

3550

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: June 23, 2011
  • Book - Softcover
  • Pages: 280
  • ISBN: 9789033480751

Specialist areas

Secondary Education,

Book reviews

De vele voorbeelden, uitgewerkte suggesties en tips die de auteurs opnemen, komen uit de taalpraktijk van alle graden en richtingen binnen het secundair onderwijs: aso, tso, bso en kso. Daarmee geven ze een volledig beeld voor alle betrokkenen: directies, leraars, studenten vakdidactiek, docenten en lerarenopleiders. Een handig werkinstrument dus.

Filip Devos in Over Taal, 2013

About the author

NORA BOGAERT is wetenschappelijk medewerker van het Centrum voor Taal en Onderwijs van de KU Leuven. Als nascholer en materiaalontwikkelaar timmert ze al jaren aan de weg van het taalonderwijs en taalbeleid in het Vlaams secundair onderwijs.

KRIS VAN DEN BRANDEN is professor taalkunde aan de KU Leuven. Hij is directeur van het Centrum voor Taal en Onderwijs, en auteur van het Handboek taalbeleid basisonderwijs (Acco, 2010).

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK