Duaal leren is een vorm van leren op de werkplek: de leerling leert een groot deel van de competenties die op de arbeidsmarkt nodig zijn in een reële werksituatie. 'Lees meer…

2970

in winkelmandje

Leveren binnen België: 1 à 3 werkdagen

ProductDetails

  • Uitgeverij: acco
  • Publicatiedatum: 5 maart 2018
  • Boek - Softcover
  • Editie 1
  • Pagina's: 144
  • ISBN: 9789463442121

Wat maakt dit boek zo bijzonder?

- eerste boek over duaal leren in Vlaanderen


- inspirerende toekomstvisie


- met innovatieve cases en out of the box-ideeën


Over de auteur

VICKIE DEKOCKER behaalde haar doctoraat in de sociale wetenschappen over opleidingsbeleid in multinationale ondernemingen. Haar kennis van de arbeidsmarkt en het opleidingenaanbod breidde ze verder uit in haar huidige functie als coördinator duaal leren en secretaris Vlaams Partnerschap Duaal Leren bij Syntra Vlaanderen. In haar loopbaan heeft ze een rijk netwerk uitgebouwd van sectorale contacten, werkgeversorganisaties en opleidingsverstrekkers.

AN KATRIEN SODERMANS is arbeidspsycholoog en doctor in de sociale wetenschappen. Sinds 2016 werkt ze bij Syntra Vlaanderen waar ze verantwoordelijk is voor de uitbouw van een kenniscentrum duaal leren. Haar beleidsexpertise situeert zich op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt, met een specifieke focus op duaal leren.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK