Spraakrevalidatie na een totale laryngectomie

Een werkboek voor logopedisten

Dit boek is in de eerste plaats bedoeld voor logopedisten die, hetzij in een ziekenhuis of verzorgingsinstelling, hetzij in een privé-praktijk, in contact 'Lees meer…

EXTRA'S BIJ DEZE PUBLICATIE

ProductDetails

  • Uitgeverij: ACCO Uitgeverij
  • Publicatiedatum: 30 oktober 2009
  • Boek - Softcover
  • Pagina's: 112
  • ISBN: 9789033476662

Wat maakt dit boek zo bijzonder?

Er zijn downloads beschikbaar bij dit boek. U vindt ze u in de grijze zijbalk rechts

Boekrecensies

Het uitlokken en optimaliseren van de spraak na een totale laryngectomie zijn soms serieuze uitdagingen voor menig logopedist(e). In dit kader is het erg belangrijk om terug te kunnen vallen op oefenmateriaal. Een werkboek dat niet alleen pretendeert maar er ook in slaagt dergelijk materiaal aan te reiken, verdient bijgevolg alle aandacht. Dit boek verschaft een erg toegankelijke tekst. Het is mijns inziens een echt werkboek voor de logepdist(e) die continu op zoek is naar meer en nieuw. Naast de prachtige cover, biedt het boek waar nodig voldoende illustraties.

Youri Maryn in Tijdschrift Logopedie, 2010

Over de auteur

ANNELIES LABAERE is logopediste in het Multidisciplinair Universitair Centrum voor Logopedie en Audiologie (UZ Leuven) en werkt daarnaast als lector aan de opleiding logopedie en audiologie van de Lessius Hogeschool te Antwerpen.

MIA LAEREMANS was eveneens gedurende haar hele carrière als logopediste werkzaam in UZ Leuven. Door haar jarenlange ervaring in de begeleiding van laryngectomiepatiënten is zij een experte in dit vakgebied.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK