i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Peuters die net iets meer kunnen

Meer dan 500 prikkelende ideeën voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong

Als leerkracht, opvoeder of ouder omgaan met peuters met een ontwikkelingsvoorsprong, is een hele opgave! Die ukkepukken kunnen nét iets meer aan dan doorsnee 'Read more…

2999

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: November 20, 2019
  • Book - Softcover
  • Pages: 248
  • ISBN: 9789463793391

Specialist areas

Nursery Education

About the author

ANN MEERSMAN is leerkracht en heeft 25 jaar ervaring in het opvoeden van kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Ze runde gedurende 14 jaar het nationaal secretariaat van vzw Bekina. Ann is tevens voorzitster van de werkgroep didactiek binnen die vereniging. Haar missie is om kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong via gepaste activiteiten gelukkig te zien opgroeien.
KRISTIN STROOBANDT is kleuterleidster. Een van haar stokpaardjes is om peuters met een ontwikkelingsvoorsprong al op jonge leeftijd verrijkende materialen en activiteiten aan te bieden. In haar vrije tijd is ze actief betrokken bij de werkgroep didactiek van vzw Bekina.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK