i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw

21st century skills: de kracht van fysieke leeromgevingen

Hoe kan de fysieke ruimte bijdragen tot een krachtige leeromgeving? Welke randvoorwaarden zijn noodzakelijk om deze krachtige leeromgevingen te ontwikkelen 'Read more…

2500

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: April 24, 2019
  • Book - Softcover
  • Pages: 200
  • ISBN: 9789463792394

Specialist areas

Education (general)

About the author

Jo Tondeur is professor aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij doet onderzoek naar onderwijsinnovatie, met een specifieke focus op ICT, blended learning en professionele ontwikkeling. Een belangrijke onderzoekslijn daarbij is de invloed van de fysieke leeromgeving.Lisa Herman is onderwijskundige en specialiseerde zich in de fysieke leeromgeving en de evolutie van het klasdesign tijdens de onderwijsloopbaan van leraren. Marina Berbel en Maruxa Touceda vormen samen + reseARCH, dat zich richt op ontwerpend onderzoek in architecturale en stedenbouwkundige vraagstukken. Door hun uitgebreide expertise in proces-begeleiding van scholen te combineren met hun internationale ervaring, komen ze tot vernieuwende inzichten. Professor Joost Vaesen (VUB) heeft zich toegelegd op het bestuderen van de Brusselse grootstedelijke context en op het verspreiden en valoriseren van academische kennis.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK