i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

ICT in het Vlaamse basisonderwijs

Tijd voor de tweede versnelling

Onderzoeken bewijzen het: Vlaanderen is nog altijd geen voorloper in ICT op school. Tot op vandaag zijn er scholen die nauwelijks hun computers gebruiken, 'Read more…

2900

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: October 6, 2019
  • Book - Softcover
  • Pages: 194
  • ISBN: 9789463792370

Specialist areas

Primary Education

About the author

STEF VAN MALDEREN is onderwijzer van opleiding. Na twaalf jaar in verschillende rollen voor de klas te hebben gestaan, waaronder als ICT-coördinator nog voor de functie bestond, werd hij directeur van de basisschool waar hij in lesgaf. Dat zou hij acht jaar doen. Toen kwam er een nieuwe uitdaging op zijn pad als uitgever van leermiddelen voor het basisonderwijs. Ondertussen is hij al enkele jaren aan de slag als uitgeefmanager basisonderwijs bij uitgeverij Plantyn. Naast deze job is hij ook actief als spreker en extern adviseur voor bedrijven met een interesse voor onderwijs en scholen. Zo heeft hij de vinger altijd stevig aan de pols van het onderwijs gehouden, en van het basisonderwijs in het bijzonder.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK