i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

ARMOEDE EN SOCIALE UITSLUITING jaarboek 2018

Deze 27e editie van het Jaarboek Armoede en Sociale Uitsluiting legt de inhoudelijke vinger op de wonde. Veel 'Read more…

3555

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: December 17, 2018
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 304
  • ISBN: 9789463448468

Specialist areas

Sociology

Book reviews

Naast de klassieke thema's heeft deze editie ook aandacht voor nieuwe onderwerpen, zoals de nadelige positie van gezinnen met kinderen met een beperking, vervoersarmoede of de ongelijke bewijslast tussen cliënten en OCMW's.<BR>-Weliswaar

About the author

JILL COENE is sociologe en wetenschappelijk medewerker bij de Universitaire Stichting voor Armoedebestrijding van de Universiteit Antwerpen. Zij is ook verbonden aan het Centre for Research on Environmental and Social Change (CRESC, voormalig Centrum OASeS en Onderzoeksgroep Milieu en Samenleving).

Prof. dr. PETER RAEYMAECKERS is professor binnen de master Sociaal Werk van de Universiteit Antwerpen. Hij promoot onderzoek over netwerken, netwerkgovernance, generalistisch sociaal werk en evaluatie.

Prof. dr. BERNARD HUBEAU is gewoon hoogleraar aan de faculteit Rechten (onderzoeksgroep Overheid en Recht) en voorzitter van de Academische Werkgroep van de Universitaire Stichting voor Armoedebestrijding van de Universiteit Antwerpen.

Dr. TIM GOEDEMÉ is onderzoeksleider bij het Centrum voor Sociaal Beleid Herman Deleeck (Universiteit Antwerpen) en Senior Research officer bij het Institute for New Economic Thinking aan de Oxford Martin School (Universiteit van Oxford). Hij doet onderzoek naar armoede, ongelijkheid en sociaal beleid.

Prof. dr. ROY REMMEN, huisarts, is voorzitter van de vakgroep Eerstelijns- en Interdisciplinaire Zorg van de Universiteit Antwerpen en hoogleraar huisartsgeneeskunde en gastprofessor aan de Universiteit Hasselt. Zijn passie is de eerstelijnszorg sterk te maken.

AN VAN HAARLEM is master in de Politieke Wetenschappen en werkt als stafmedewerker kwaliteitszorg onderwijs aan de Universiteit Antwerpen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK