Softwareontwerp en Programmeren met Python 3

Ben je op zoek naar een praktisch handboek over het programmeren met een moderne programmeertaal dat de belangrijkste programmeerstructuren behandelt en 'Read more…

3450

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: May 25, 2018
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 304
  • ISBN: 9789463448192

Specialist areas

Computer Science

About the author

Ignace Van de Woestyne is als wiskundige verbonden aan de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van KU Leuven. Hij heeft ruim 30 jaar onderwijservaring en doceert onder andere programmeren, wiskunde en statistiek aan bachelorstudenten in diverse economische opleidingen. Zijn onderzoek focust op de theoretische en praktische ontwikkeling van niet-parametrische optimalisatiemodellen met toepassingen in de productietheorie en in finance. Hij ontwikkelde meerdere geavanceerde computerprogramma’s en softwarebibliotheken in verschillende programmeertalen voor zowel onderwijs- als onderzoeksdoeleinden.

Jan Vanthienen is beleidsinformaticus aan de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van KU Leuven. Hij doceert er softwareontwerp, businessanalyse en business intelligence. Zijn onderzoek in de beleidsinformatica focust op management en modellering van bedrijfsprocessen, -informatie en -beslissingen. Tijdens zijn loopbaan van ruim 30 jaar leerde hij talloze studenten software ontwerpen en bouwen. Zowel voor onderzoek als voor onderwijs ontwikkelde hij programma’s om diverse grote enkleine problemen op te lossen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK