Intraveneuze katheters

Praktijkgids voor een kwaliteitsvolle en multiprofessionele aanpak

Elke zorgverlener in het ziekenhuis, en steeds vaker ook in de thuiszorg en woonzorgcentra, komt herhaaldelijk in contact met patiënten met een intraveneuze 'Read more…

4475

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: April 26, 2018
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 224
  • ISBN: 9789463448116

About the author

Alle auteurs zijn expert in hun vakgebied, werkzaam in UZ Leuven en actief betrokken bij de verschillende aspecten van intraveneuze katheters, zowel bij volwassenen als bij kinderen.

Lieve Goossens (red.) werkte meer dan vijftien jaar als verpleegkundig specialist in de zorg voor patiënten met een langdurige intraveneuze katheter in UZ Leuven. Daar stond ze mee aan de wieg van het Katheterteam. Ze is stichtend lid van een Vlaams (VlaNinKa) en nationaal netwerk (BeVAnet) van zorgverleners, en medeoprichter-voorzitter van de Belgische Vereniging voor Verpleegkundig Specialisten (BVVS). Momenteel werkt ze als postdoctoraal onderzoeker aan het Academisch Centrum voor Verpleeg- en Vroedkunde (AccentVV) van de KU Leuven en is ze stafmedewerker op het Competentiecentrum Verpleegkunde in UZ Leuven. Haar focus ligt op de functiedifferentiatie binnen de verpleegkundige professie.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK