i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Cultuur in onderwijs

Een krachtige onderstroom

Onderwijs en cultuur kunnen veel bereiken door de handen in elkaar te slaan. Die overtuiging vormt het vertrekpunt van dit boek, waarin Onderwijscentrum 'Read more…

2320

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: March 9, 2018
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 112
  • ISBN: 9789463447928

Specialist areas

Education (general)

About the author

Steven Delarue ondersteunt bij Onderwijscentrum Gent het Gentse onderwijsveld rond thema’s als meertaligheid en diversiteit. Hij werkte voordien als lesgever en onderzoeker aan de Universiteit Gent, waar hij in 2016 promoveerde met een proefschrift over taalpercepties van leerkrachten in het Vlaamse onderwijs.

Ann Langelet gelooft sterk in de kracht van kunst en cultuur en zet vanuit haar beeldende achtergrond samenwerkingsverbanden op tussen onderwijs- en cultuurpartners. Ze heeft jarenlange ervaring met sociaal-artistieke projecten waarin (kwetsbare) jongeren centraal staan. Ook in de films die ze maakt, geeft ze jongeren een krachtige stem en laat ze hen vertellen in hun eigen creatieve taal.

Eva Verstraete is al heel haar loopbaan begaan met maximale kansen voor alle kinderen en jongeren in het onderwijs. Ze is nu teamcoördinator Onderwijsontwikkeling bij Onderwijscentrum Gent en werkte eerder bij het Steunpunt Diversiteit en Leren (Universiteit Gent). Daar was ze actief als vormer, ontwikkelaar en onderzoeker, telkens met een focus op gelijke onderwijskansen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK