i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Dit boek is een uitnodiging voor elke bedrijfsleider en HR-verantwoordelijke om ‘werk’ veel persoonlijker in te vullen. De nieuwe wereld van werk gaat 'Read more…

2565

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: October 18, 2017
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 252
  • ISBN: 9789463442244

Specialist areas

What makes this book so great?

- vernieuwende ideeën over werken in de 21ste eeuw


- gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (Securex-leerstoel UGent)


- resultaat van een unieke samenwerking tussen bedrijfswereld en academische wereld


About the author

FREDERIK ANSEEL is hoogleraar Arbeidspsychologie aan de Universiteit Gent. Hij doet onderzoek in organisaties en geeft advies. Hij stelt dat je enkel kan begrijpen waarom organisaties succesvol zijn als je begrijpt hoe mensen zich voelen op hun werk. Frederik Anseel richtte The Vigor Unit op, een spin-off van de Universiteit Gent die organisaties helpt om op een wetenschappelijk onderbouwde manier om te gaan met hun medewerkers.

DAVID DUCHEYNE is Chief People Officer bij Securex. Gedurende zijn loopbaan heeft hij steeds gebouwd aan een HR-beleid waardoor mensen op een duurzame manier kunnen en willen presteren. David Ducheyne is auteur, keynotespreker en lesgever, en werd diverse keren genomineerd als HR-manager van het jaar.

FRANK VANDER SIJPE leidt het Securex-team HR Research, dat absenteïsme, stress, personeelsverloop en motivatie bij werknemers en hun leidinggevenden onderzoekt. Hij specialiseerde zich in trends op de arbeidsmarkt en de invulling van werk en werken in de toekomst.

LIEN VOSSAERT is doctoraatsstudent aan de vakgroep Personeelsbeleid, Arbeids- en Organisatiepsychologie van de Universiteit Gent. In haar onderzoek focust ze op de omstandigheden waaronder het personaliseren van werk bijdraagt tot het realiseren van bedrijfsresultaten én jobs die gelukkig maken.

In the media

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK