i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Tijd voor sociaal beleid

Armoedebestrijding op het lokaal niveau

‘Ik hunker regelmatig naar een andere stad, levend in de vele kamers van dit stenen hart.’

Met deze woorden opent Maarten Ingels, de huidige stadsdichter 'Read more…

2010

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: November 30, 2017
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 224
  • ISBN: 9789463442237

About the author

Alle auteurs van dit boek zijn verbonden aan het Centrum OASeS, dat Ongelijkheid, Armoede, Sociale uitsluiting en de Stad bestudeert.
 
PETER RAEYMAECKERS is professor aan de master Sociaal Werk van UAntwerpen. Hij promoot onderzoek over netwerken, netwerk governance, generalistisch sociaal werk en kritische evaluatie.

Sociologe en antropologe CHARLOTTE NOËL en sociologe CAROLINE VERMEIREN verrichten onderzoek naar lokale netwerkvorming, netwerkcoördinatie en beleid rond kinderarmoedebestrijding.

DIDIER BOOST is als mandaatassistent verbonden aan de master in het Sociaal Werk van UAntwerpen en het Centrum voor Longitudinaal & Levensloop Onderzoek (CELLO). In zijn doctoraatsonderzoek bestudeert hij de eigenheid van sociaal werk, de samenwerking in de eerste lijn en de meerwaarde van kritisch realistische evaluatiemethoden.

Sociologe JILL COENE is onderzoeker bij de Universitaire Stichting voor Armoedebestrijding van UAntwerpen (USAB).

SYLVIE VAN DAM is als sociologe verbonden aan de master Sociaal Werk van UAntwerpen. Zij doet onderzoek naar de capabilities benadering, netwerken, armoedebestrijding en hulpverlening aan kwetsbare groepen.

 

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK