De klas van nu

De kinderen in onze klassen zijn even divers als bonte bloemen: ieder kind groeit en bloeit op zijn eigen manier. Kinderen met verschillende talenten én 'Read more…

2390

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: May 17, 2017
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 240
  • ISBN: 9789463441506

Specialist areas

Primary Education

Book reviews

Belangrijk praktijkboek over eigentijds en kwaliteitsrijk onderwijs op de basisschool.

Dr. A. Schipper MA, NBD Biblion

Het boeken van leerwinst is het doel dat elke leerkracht nastreeft. Dit praktijkboek geeft kennis en informatie, tips en voorbeelden hoe dit doel behaald kan worden. De auteur, leerkracht en specialiste op het terrein van leerstoornissen, belicht in haar toegankelijk geschreven boek een aantal kernaspecten van kwaliteitsrijk onderwijs, zoals: hoe leer je kinderen in de klas leren en hoe kun je differentiëren zonder in individueel onderwijs te vervallen. Maar ook de basisvakken: rekenenen, technisch en begrijpend lezen, komen aan de orde. Dit is een belangrijk praktijkboek over eigentijds en kwaliteitsrijk onderwijs in de basisschool.

NDB Biblion, 2017

About the author

Els Smekens is leerkracht en heeft een master in autisme. Ze heeft ervaring in het buitengewoon onderwijs en in GON–begeleiding in kleuter-, lager en secundair onderwijs. Ze was jarenlang als docente verbonden aan het Opleidingscentrum Autisme en aan de Fontys Hogeschool. Bij Eureka Onderwijs begeleidde ze kinderen met ernstige leerstoornissen. Els Smekens geeft vormingen over leerstoornissen en leerproblemen, en over differentiëren en efficiënt leren in de klas.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK