i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Creatieve therapie is geen nieuwe discipline. In hun werk met kinderen en volwassenen die psychisch lijden, zetten psychoanalytici en psychotherapeuten 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: August 28, 2017
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 190
  • ISBN: 9789463441179

Specialist areas

Behavioral Therapy

What makes this book so great?

- eerste Nederlandstalige boek over creatieve therapie, bekeken vanuit een psychoanalytisch kader


- met uitgebreide praktische gevalsbesprekingen


- met analyses van het werk van kunstenaars die de klinische praktijk verrijken


About the author

JOOST DEMUYNCK is praktijkvoerend analyticus aan de New Lacanian School (NLS), lid van de Kring voor Psychoanalyse en de World Association of Psychoanalysis (WAP). Hij doceert psychopathologie en gevalsstudies aan de Banaba Creatieve Therapie van de Arteveldehogeschool en is trajectbegeleider in ‘t Wit Huis – De Kade. Hij publiceerde eerder bij Acco Inleidingen in de lacaniaanse psychoanalyse.

ABE GELDHOF is psychoanalyticus in een privépraktijk. Hij is als doctor in de klinische psychologie verbonden aan Universiteit Gent en de Arteveldehogeschool. Eerder publiceerde hij bij Acco De namen van het genot, Alleen met kunst en Wanverhoudingen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK