i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK
Awarded

Win-Winnovatie

Neem voorsprong door slimme samenwerking

Win-winnovatie werd bekroond tot L&D-boek van het jaar 2017.

Neem voorsprong door slim samen te werken: daarvoor pleit het boekWin-Winnovatie. Het is 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: May 5, 2017
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 168
  • ISBN: 9789463441162

Specialist areas

About the author

PIET VERHOEVE behaalde, na zijn ingenieursstudie aan de KU Leuven, een doctoraat aan de UGent, waarbij hij heel wat samenwerkingservaring opdeed in Europese projecten. In 2001 ging hij aan de slag bij Televic. Door samenwerking met onderzoekscentra hielp hij deze KMO transformeren tot een wereldwijd bedrijf in communicatiesystemen. Momenteel leidt hij het Interdisciplinair Coöperatief Onderzoeksprogramma ICON (iMinds, nu imec), waarbij universiteiten en bedrijven de handen in elkaar slaan met het oog op innovatie.

HELGA DESCHRIJVER is sociologe en werkte als arbeidsmarktonderzoeker mee aan diverse beleidsadviezen. Bij IBBT – later iMinds en nu imec – richtte ze in 2004 mee het ICON-programma op. Momenteel concentreert ze zich op een vernieuwende meting van resultaten en impact van de projecten en van ICON.

Piet Verhoeve bracht zijn ervaring uit het bedrijfsleven mee, Helga Deschrijver haar know how uit de academische sector en de social profit. In deze vruchtbare samenwerking ligt ongetwijfeld de Win-Win van dit boek.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK