i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Van shuttle tot smash! Basisboek badminton

Vanaf het eerste moment dat je met een badmintonracket en een shuttle speelt, kun je plezier beleven. Met een grote keuze aan spelletjes, speelse oefenvormen 'Read more…

4480

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: September 25, 2018
  • Book - Softcover
  • Edition 2
  • ISBN: 9789463441018

About the author

Ine De Clerck is master en doctor in de lichamelijke opvoeding en werkt aan de Arteveldehogeschool (vakgroep Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie), waar ze het badmintononderwijs vormgeeft. Als ex-topspeelster met een trainersdiploma A heeft ze een breder waaier aan trainerservaring in zowel recreatieve als competitieve clubs, in provinciale selecties en topsportselecties. Ze is docente aan de Vlaamse Trainersschool en geeft frequent bijscholingen aan trainers en leerkrachten.

Piet Benoit is master lichamelijke opvoeding en trainer A badminton. Als trainer en leerkracht lichamelijke opvoeding heeft hij al meer dan 35 jaar ervaring op alle niveaus en in zowat alle geledingen van het Vlaamse badmintonlandschap: competitiebadminton, schoolsport, jeugdopleiding, volwasseninitiaties, trainersopleidingen en bijscholingen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK