i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Een inleiding tot de veterinaire epidemiologie

Veterinaire epidemiologie is de wetenschap die zich toelegt op de beschrijving en de verklaring van ziektefenomenen in een populatie dieren, met als doel 'Read more…

3350

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: January 16, 2017
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 208
  • ISBN: 9789463440387

Specialist areas

Veterinary

About the author

Jeroen Dewulf is hoogleraar veterinaire epidemiologie aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Hij studeerde in 1998 af als dierenarts en behaalde in 2002 zijn doctoraat in de Diergeneeskundige Wetenschappen en een Master of Science in de veterinaire epidemiologie en economie’ aan de Universiteit Utrecht. In 2005 werd hij diplomat in de ‘European College of Veterinary Public Health’. Hij leidt een succesvolle onderzoeksgroep met als voornaamste onderzoeksthema’s de preventie van endemische en epidemische dierziekten enerzijds en diergerelateerde aspecten die een invloed kunnen hebben op de volksgezondheid anderzijds. Hij is een veelgevraagd spreker op nationale en internationale congressen.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK