Leerling of bekeerling?

Radicalisering bespreken in de klas

Radicalisering, extremisme, terrorisme, jihadisme… De meeste leerkrachten en leerlingen worden hier gelukkig niet persoonlijk mee geconfronteerd. Maar 'Read more…

2525

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: May 9, 2017
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 128
  • ISBN: 9789463440301

Specialist areas

Secondary Education

Book reviews

<P>Dit lespakket gaat niet enkel over het bespreken van radicalisering in de klas met leerlingen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, maar geeft ook op een zeer begrijpelijke manier veel achtergrondinformatie over dit zeer actuele thema. </P><br /><P>Het taalgebruik is opvallend en duidelijk, realistisch voor leerkrachten in het voortgezet onderwijs, die dit boek kunnen gebruiken als handvat om het onderwerp op het juiste niveau bespreekbaar te maken.<BR>- Mac Steenaart, NBD Biblion</P>

About the author

KRISTOF VAN ROSSEM is filosoof en werkt als zelfstandig trainer. Hij is gespecialiseerd in socratische gespreksvoering in organisaties. Hij is lerarenopleider aan de Specifieke Lerarenopleiding Maatschappijwetenschappen en Filosofie van de KU Leuven en is docent filosofie en (beroeps)ethiek aan de Odisee Hogeschool in Brussel.

JEFFREY MESKENS is filosoof en student aan de Specifieke Lerarenopleiding Maatschappijwetenschappen en Filosofie van de KU Leuven.

JADE VAN OVERMEIR is sinologe en heeft de Specifieke Lerarenopleiding Talen gevolgd. Zij werkt als docent Chinees aan de Thomas More hogeschool.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK