Doeltreffend schoolbeleid

Praktijkboek beleidsvoerend vermogen in scholen

Scholen krijgen steeds meer autonomie om vorm te geven aan hun beleid. Positief is dat daardoor rekening kan worden gehouden met de lokale context. Tegelijk 'Read more…

3130

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: February 3, 2017
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 240
  • ISBN: 9789463440288

Specialist areas

Education (general)

Book reviews

Het onderwerp is actueel en richt zich op een beperkte doelgroep.

Mac Steenaart, NBD Biblion

Gebruik het boek na een eerste lezing gerust als een soort naslagwerk; haal het af en toe eens uit de kast om een specifieke passage ter herlezen, op zoek naar concrete instrumenten of om je kijk op schoolbeleid telkens opnieuw een beetje te verruimen en te verdiepen.

Maarten Penninckx, Katholiek Onderwijs Vlaanderen, 2017

About the author

JAN VANHOOF is hoofddocent in het Departement Opleidings- en Onderwijswetenschappen van de Faculteit Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Zijn onderzoeksactiviteiten richten zich op kwaliteitszorg en schoolbeleid en in het bijzonder op de geïnformeerde beleidsvoering door scholen. Hij is lid van de onderzoeksgroep Edubron.

PETER VAN PETEGEM is gewoon hoogleraar in het Departement Opleidings- en Onderwijswetenschappen van de Faculteit Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Zijn onderzoek focust zich onder meer op kwaliteitszorg, school- en onderwijsbeleid. Daarnaast heeft hij een bijzondere interesse in natuur- en milieueducatie en duurzame ontwikkeling. Hij is ook lid van de onderzoeksgroep Edubron.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK