i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Deze eerste praktijkrichtlijn voor een fixatiearme thuiszorg verduidelijkt het concept, de impact, de gevolgen en de ethische en juridische aspecten van 'Read more…

2320

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: August 17, 2016
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 64
  • ISBN: 9789462927476

Specialist areas

Nursing and midwifery

About the author

KRISTIEN SCHEEPMANS is verpleegkundig stafmedewerker bij Wit-Gele Kruis van Vlaanderen en vrijwillig wetenschappelijk medewerker bij accentVV, het Academisch Centrum voor Verpleeg- en Vroedkunde (KU Leuven).

BERNADETTE DIERCKX DE CASTERLÉ is verpleegkundige en hoogleraar verpleegkundige ethiek bij accentVV (KU Leuven). Zij is lid van de Ethische Commissie Wit-Gele Kruis van Vlaanderen en de Raad van Bestuur van Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant.

LOUIS PAQUAY is verpleegkundig coördinator bij Wit-Gele Kruis van Vlaanderen. Hij heeft ervaring in de zorg bij personen met dementie en in zorggericht onderzoek in woonzorgcentra en thuiszorg.

HENDRIK VAN GANSBEKE is verpleegkundige en algemeen coördinator van het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen. Hij is woordvoerder en onderhandelaar voor de sector thuisverpleging en geïntegreerde eerstelijnszorg.

KOEN MILISEN is hoogleraar ouderenzorg bij accentVV (KU Leuven), klinisch verpleegkundig wetenschapper aan de afdeling geriatrie (UZ Leuven) en voorzitter van het Expertisecentrum val- en fractuurpreventie Vlaanderen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK