i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Wijzer in ontwikkelingsstoornissen

Een overzicht van theorie en praktijk

Wijzer in ontwikkelingsstoornissenbiedt een handig overzicht van de (neurobiologische) ontwikkelingsstoornissen volgens de indeling en criteria van de 'Read more…

3080

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: August 29, 2016
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 328
  • ISBN: 9789462927438

Specialist areas

Developmental disorders

Book reviews

Dit boek verdient een plaats in de boekenkast van elke beroepskracht die te maken heeft met ontwikkelingsstoornissen. Het is tevens een uitstekend handboek voor alle opleidingen waarin deze stoornissen aan bod komen. De kracht van het boek ligt vooral in de grondigheid van de benadering die heel sterk inspeelt op de nieuwste evoluties in de wereld van de ontwikkelingsstoornissen.

Inez Buyck, senior onderzoeker bij LUCAS KU Leuven en kinder- en jeugdpsychologe, 2017

About the author

Séverine Van De Voorde studeerde Klinische Psychologie en doctoreerde daarna binnen de onderzoeksgroep Ontwikkelingsstoornissen aan de Universiteit Gent. Ze deed klinische ervaring op binnen de leerlingenbegeleiding (CLB) en ambulante revalidatie (CAR). Ze was onder meer voor het opleidingsonderdeel Ontwikkelingsstoornissen jarenlang actief als docent aan de bacheloropleiding Toegepaste Psychologie van Howest en als praktijkassistent aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Gent. Momenteel is ze voltijds werkzaam in haar eigen praktijk, waar kinderen, jongeren en volwassenen terechtkunnen voor psychologische begeleiding en coaching (www.centrumdiabolo.be).

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK