i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Onderweg stilstaan

Filosoferen met kinderen en jongeren – 33 anekdotes en 11 schilderijen

Je bent onderweg. Je maakt iets mee. Je staat er bij stil. Je denkt erover na.

InOnderweg stilstaanzijn twee praktisch filosofen onderweg, en staan ze s 'Read more…

2770

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: August 17, 2016
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 128
  • ISBN: 9789462926974

Specialist areas

About the author

Jan KNOPS staat stil bij kunst en praktische filosofie. Sinds 1999 is hij onderweg als artistiek leider van Initia vzw in Brussel en als praktisch filosoof. Hij is co-auteur van diverse publicaties en legde zich de laatste jaren toe op documentaire films over kunsteducatie en praktische filosofie.

Jacoba DE ZWAEF is praktisch filosoof met reisplannen. Is ze niet onderweg, dan stippelt ze nieuwe routes in Brussel uit. Ze was vijf jaar leerkracht in het secundair onderwijs. Als projectmedewerker voor Initia vzw verkent ze filosofische vragen van kinderen, jongeren en volwassenen. Sinds december 2015 is ze pedagogisch coördinator bij ToekomstATELIERdelAvenir vwz/asbl.

Miko VELDKAMP (Paramaribo, 1982) is een Nederlands kunstenaar wonend in de Verenigde Staten.  Hij ontving de Hodder Fellowship van Princeton University in 2014/15 en was een resident aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam in 2013 en 2014. Hij schildert met een sober gebruik van het medium, vaak in één sessie. Op die manier bekomt hij een zo puur mogelijke weergave van een enkel mentaal beeld.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK