Zorgcommunicatie in verandering

Hoe communicatie de slagkracht van organisaties in zorg en welzijn versterkt

De zorg- en welzijnssector is vandaag in volle evolutie. De noden en de verwachtingen zijn hoog, de middelen beperkt. Samenwerking in netwerken van zorg, 'Read more…

2650

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: April 22, 2016
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 250
  • ISBN: 9789462925854

Book reviews

Grotere voorzieningen hebben vaak een eigen communicatiedienst, maar kleinere organisaties roeien met de riemen die ze hebben. Dit boek is geschreven op maat van beide doelgroepen.

Steven Vervaet in Health Forum, 2016

Communicatieverantwoordelijken, directieleden en stafmedewerkers van grote, middelgrote én kleine voorzieningen vinden in dit boek inspiratie en nieuwe invalshoeken, praktische handvatten en concrete tips.

in Nursing, 2016

About the author

FILIP DECRUYNAERE heeft een jarenlange ervaring als communicatiedeskundige in de zorg- en welzijnssector en als docent communicatie. Hij werkte tien jaar als communicatieverantwoordelijke bij AZ Sint-Lucas in Gent. Vandaag leidt hij het communicatiebureau Zorgcommunicatie.be, dat zich op de zorg- en welzijnssector richt. Filip Decruynaere is redacteur van een aantal ziekenhuismagazines en van Zorgwijzer, het magazine van Zorgnet-Icuro.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK