i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Leiderschap in de gezondheidszorg

Van theorie naar praktijk

De zorgsector is volop in beweging en het eindpunt is nog niet in zicht. De uitdagingen zijn bovendien gigantisch. Er is dan ook een enorme behoefte aan 'Read more…

3080

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: June 9, 2016
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 232
  • ISBN: 9789462925618

Specialist areas

Public health: general books,

Book reviews

Hoofdverpleegkundigen zijn dan wel opgeleid om uitstekende zorg te verlenen, zij kunnen niet altijd meteen terugvallen op reeds ontwikkelde leiderschapscompetenties. Die competenties kan je wel leren. Dit boek biedt daarop een antwoord en vult daarmee een grote leemte op.

in Nursing, 2016

About the author

Prof. dr. NEREE CLAES is expert in leidinggeven in de gezondheidszorg. Ze doctoreerde op een proefschrift over vernieuwende, kwaliteit bevorderende modellen in de gezondheidszorg. Ze startte haar professionele carrière als geneesheer-directeur van een verzekeringmaatschappij. Momenteel is ze voorzitter van het Wit-Gele Kruis Limburg en hoofdgeneesheer in vzw Stijn, dienstencentrum Sint-Gerardus en vzw Tevona. Ze is als professor verbonden aan UHasselt en aan de Antwerp Management School, waar ze een Executive Master of Business Administration behaalde. Neree Claes heeft internationale wetenschappelijke publicaties op haar naam staan en is spreker op tal van congressen. Ze ontwikkelde het ‘Clinical Leadership Programme’ (CLeP) voor artsen en verpleegkundigen. Dit boek vloeide daaruit voort.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK