i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Binnenklasdifferentiatie, een beroepshouding, geen recept

Praktijkgids voor leraren, student-leraren en lerarenopleiders

Onderwijsprofessionals zijn het er over eens dat binnenklasdifferentiatie een must is in het hedendaagse onderwijs. Maar hoe pak je dit aan in de praktijk? 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: January 25, 2016
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 152
  • ISBN: 9789462925601

Specialist areas

Education (general)

About the author

Els Castelein is praktijkgericht onderzoeker aan de lerarenopleiding en stafmedewerker onderwijsbeleid van UC Leuven-Limburg.  Zij is co-promotor van het project Binnenklasdifferentiatie voor en door studenten in de lerarenopleiding.

Dr. Joke Coens is onderwijsondersteuner aan de lerarenopleiding van VIVES hogeschool campus Brugge. Zij is co-promotor van het School of Education-project Binnenklasdifferentiatie voor en door studenten in de lerarenopleiding.

Prof. dr. Kristof De Witte is hoofddocent aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven, waar hij de Specifieke Lerarenopleiding Economie op Campus Leuven en het facultair centrum Leuven Economics of Education Research coördineert. Hij is bijzonder hoogleraar aan het Top Institute for Evidence Based Education Research van de Universiteit Maastricht.

Annelies Houben is wetenschappelijk medewerker aan het Centrum voor Taal en Onderwijs van KU Leuven. Zij is projectmedewerker van het project Binnenklasdifferentiatie voor en door studenten in de lerarenopleiding.

Wim Lauwers is leerkracht natuurwetenschappen in het middelbaar onderwijs en werkte voorheen als projectmedewerker van het project Binnenklasdifferentiatie voor en door studenten in de lerarenopleiding.

Jarno Segers is praktijklector en onderzoeker in de Specifieke Lerarenopleiding (SLO) Economie van KU Leuven en was voordien projectmedewerker van het project Binnenklasdifferentiatie voor en door studenten in de lerarenopleiding. Hij is ook leerkracht economie in de derde graad van het middelbaar onderwijs.

Prof. dr. Kris Van den Branden is hoofddocent aan de Faculteit Letteren van de KU Leuven. Aan dezelfde universiteit is hij hoofd van de Specifieke Lerarenopleiding Letteren en de academisch promotor van het Centrum voor Taal en Onderwijs.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK