Onder welke omstandigheden voelen werknemers zich het best in hun vel? Wanneer zijn ze het meest productief? Hoe kan samenwerken in een team hierbij een 'Read more…

4445

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

EXTRAS WITH THIS PUBLICATION

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: January 21, 2016
  • Book - Softcover
  • Edition 2
  • Pages: 368
  • ISBN: 9789462925571

Book reviews

Het boek biedt een praktische en diepgaande introductie in de studie van menselijk gedrag in organisaties.

in Leren & Ontwikkelen, 2016

About the author

Guido Valkeneers is psycholoog en economist. Hij behaalde een MBA-diploma en is thans lector aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen, waar hij arbeids- en organisatiepsychologie doceert aan de studenten van de opleiding toegepaste psychologie. Hij doceert voor deze studenten eveneens consumentenpsychologie.

Steven Mestdagh is master in de psychologie. Hij werkt als lector aan de Katholieke Hogeschool Vives Zuid, waar hij naast organisatiepsychologie ook algemene en ontwikkelingspsychologie en conflicthantering doceert.

Tim Benijts is master in de handels- en financiële wetenschappen en doctor in de sociale wetenschappen. Momenteel is hij verbonden aan de KU Leuven en Thomas More Hogeschool Antwerpen. Hij doceert bedrijfseconomie, bedrijfsmanagement en economisch beleid.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK