Onderwijs voor de 21ste eeuw

De wereld verandert razendsnel. Moet ons onderwijs dan ook niet veranderen? Leren onze kinderen op school nog wel de cruciale dingen die ze nodig hebben 'Read more…

2390

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: November 26, 2015
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 256
  • ISBN: 9789462922853

Book reviews

De auteur schetst in dit boek op een heldere en toegankelijke manier antwoorden op grote vragen over het onderwijs in onze eeuw: geen kant-en-klare oplossingen, maar wel hanteerbare kaders. En mooi meegenomen: die kaders lopen parallel met de uitgangspunten van het leerplanconcept Zin in leren! Zin in Leven! Volgens de achterflap is dit boek een must voor iedereen die geeft om de kwaliteit van ons onderwijs. Dat kunnen we alleen maar beamen.

Anne Verhoeven in School+Visie, 2016

About the author

KRIS VAN DEN BRANDEN is lerarenopleider en docent aan de KU Leuven en ouder van drie schoolgaande dochters. Hij was jarenlang woordvoerder van het Steunpunt Gelijke Onderwijskansen. Hij is gepassioneerd door alles wat met onderwijs te maken heeft en heeft een torenhoog respect voor leerkrachten. Hij ziet onderwijs als een krachtige hefboom voor een beter leven en een betere wereld.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK