Work action heroes

Volatiel, onzeker, ambigu en complex: zo kan je de actuele arbeidsmarkt omschrijven. En dat zal de komende decennia zo blijven. De technologische revolutie 'Read more…

2650

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: October 16, 2015
  • Book - Softcover
  • Edition 1
  • Pages: 168
  • ISBN: 9789462922747

Specialist areas

Book reviews

Het boek leert ons beseffen dat geen enkele groep kansloos is op de arbeidsmarkt, het leert ons stilstaan bij de talenten, de durf en de actiebereidheid van zo velen uit de zogenaamde kansengroepen. Het boek gaat over helden en demonen, en hoe uit de strijd tussen de twee vaak heel bemoedigende verhalen over kansen en successen op de arbeidsmarkt ontstaan. Het gaat over de maakbaarheid van de arbeidsmarkt, over hoe u en ik - als kleine helden - een verschil kunnen maken, en over hoe we samen het verschil kunnen maken.

Luc Sels in HR Square, 2015

About the author

Fons Leroy is van kinds af een groot stripfanaat. Hij heeft een zwak voor Marvel Comics, waar alter-ego’s helden worden en vijanden in de kiem smoren. Na tien jaar aan het hoofd van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding trekt Fons Leroy de parallel. De uitdagingen op de actuele arbeidsmarkt zijn niet min, maar ook niet onoverwinnelijk. Op voorwaarde dat er Work Action Heroes zijn.

In dit boek worden zes helden aan je voorgesteld, in stripvorm maar ook in levende lijve/uit de dagelijkse praktijk. Tussen hun verhalen kom je HR-managers, middenveldorganisaties en ondernemers tegen die de helden ondersteunen. Aan het einde van de rit wordt een blik op de toekomst gericht. Welke uitdagingen komen er op ons af en hoe kunnen de Work Action Heroes ermee aan de slag.

Dit boek wil meer dan een bron van inspiratie zijn. Het is een oproep om actie te ondernemen en een arbeidsmarkt vol Work Action Heroes te creëren.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK