Wijs waterwennenstaat voor het wennen aan water op een creatieve, brede en doordachte manier. Deze visie wordt gedragen door alle onderwijsinstellingen 'Read more…

2970

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: October 30, 2015
  • Book - Softcover
  • Pages: 128
  • ISBN: 9789462922396

Specialist areas

Education (general)

Book reviews

Het boek is voornamelijk gericht op 3- tot 7-jarigen en focust dan ook op het waterwennen. Voor clubs die met Multimove werken, is dit boek zeker een aanrader. Maar ook clubs die los van het Multimove concept ook zelf zwemlessen/training organiseren voor onze jongste atleten, kunnen hier zeker interessante oefeningen en ideeën uit halen. [...] Voor ouders met jonge kinderen kan het boek ook een inspiratiebron zijn om zelf met je kleine spruit het zwembad te verkennen.

in Stop & Go, 2016

About the author

BAAN VIER VZW is een organisatie van Peter Van Gerven, Bart Soons en Reinout Van Schuylenbergh.

AN TAETS studeerde af aan de VUB als Licentiate Lichamelijke Opvoeding en doceert watergewenning aan de AP Hogeschool. Als gewezen zwemster en trainster op recreatief niveau bouwde ze de nodige ervaring op om op professioneel vlak vernieuwend en gedifferentieerd met haar studenten Kleuteronderwijs aan de slag te gaan.

SILKE PLAETINCK volgde haar opleiding Lichamelijke Opvoeding aan de UGent en verrijkte haar inzichten rond bewegen in het water door extra opleidingen. Ze bouwde ervaring op door het geven van zwemlessen aan kinderen en tracht op professioneel vlak de zwemmicrobe aan studenten LO en kinesitherapie door te geven aan de AP Hogeschool en UGent.

SHELA VAN PUYVELDE is afgestudeerd als Master in de Lichamelijke Opvoeding aan de UGent. Ze is sinds haar opleiding gepassioneerd door het geven van zwemlessen aan kinderen en volwassenen zowel op recreatief als op pre-competitief niveau. Als ambassadeur van het Multimove-concept draagt ze de brede motorische vorming van kinderen hoog in het vaandel, wat zich uit in haar lessen aan Howest en HoGent.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK