i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Psychoanalyse en psychoanalytische therapie in de praktijk geeft een overzicht van de theoretische concepten en interventies van de hedendaagse psychoanalyse. 'Read more…

3000

Add to cart

Ship to Belgium: 4 to 6 working days

ProductDetails

  • Publisher: Hogrefe Uitgevers BV
  • Published: July 31, 2014
  • Book - Softcover
  • ISBN: 9789079729890

Specialist areas

Psychotherapy, Psychoanalysis

About the author

Jeremy Safran is in New York als professor psychologie betrokken bij de klinische opleiding aan the New School for Social Research en als onderzoeker bij het Beth Israel Medical Centre. Hij is faculteitslid van het postdoctorale programma Psychotherapy and Psychoanalysis van de University of New York en van het Stephen A. Mitchell Centre for Relational Studies. Hij is voormalig voorzitter van the International Association for Relational Psychoanalysis and Psychotherapy. Safran is redacteur van het tijdschrift Psychoanalytic Dialogues en lid van de redactie van Psychotherapy Research en Psychoanalytic Psychology. Hij schreef meer dan 100 artikelen, hoofdstukken en diverse boeken, waaronder het boek PSYCHOANALYSE EN PSYCHOANALYTISCHE THERAPIE IN DE PRAKTIJK.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK