i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Cognitieve gedragstherapie in de praktijk

Cognitieve gedragstherapie (CGT) is de meest toegepaste therapievorm in de geestelijke gezondheidszorg. De gecombineerde aanpak van irrationele gedachten 'Read more…

2500

Add to cart

Ship to Belgium: 4 to 6 working days

ProductDetails

  • Publisher: Hogrefe Uitgevers BV
  • Published: May 7, 2012
  • Book - Softcover
  • Pages: 144
  • ISBN: 9789079729586

What makes this book so great?

Cognitieve gedragstherapie in de praktijk is de negende uitgave in de succesvolle serie In de praktijk. Het biedt behandelaren (en behandelaren in spé) een helder overzicht van de theorie en praktijk van deze effectieve en evidence based therapievorm.

Book reviews

<P><STRONG>Dit beknopte en zeer goed geschreven boek is van onschatbare waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in bewezen effectieve psychologische behandelingen.</STRONG><BR>David Barlow, hoogleraar psychologie en psychiatrie aan de Universiteit van Boston</P><br /><P>&nbsp;</P>

About the author

Michelle Craske is hoogleraar psychologie en psychiatrie en directeur van het Anxiety Disorders Behavioral Research Center van de Universiteit van Californië, Los Angeles. Ze heeft talloze gezaghebbende publicaties over de behandeling van angst, fobieën en depressie op haar naam staan.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK