i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Emotiegerichte therapie in de praktijk

In emotiegerichte therapie worden emoties gezien als drijvende kracht in ons leven. Uitgangspunt is dat inzicht in emoties niet alleen de acceptatie, expressie 'Read more…

2500

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Hogrefe Uitgevers BV
  • Published: October 5, 2011
  • Book - Softcover
  • ISBN: 9789079729470

Specialist areas

Psychotherapy

Book reviews

<P><STRONG>Dit boek kan als de apotheose van deze nieuwe benadering in (cliëntgerichte) psychotherpaie beschouwd worden.</STRONG></P><br /><P>Roelf Jan Takens, Klinisch Psycholoog en hoofdopleider KP aan het RINO.</P><br /><P><STRONG>Het werk van Leslie Greenberg over emotiegerichte therapie is een van de belangrijkste bijdragen aan de psychotherapie van de afgelopen jaren.</STRONG></P><br /><P>Marvin Goldfried, hoogleraar aan de Stony Brook University</P><br /><P><BR>&nbsp;</P>

About the author

Leslie Greenberg is een wereldwijd bekende autoriteit op het gebied van emoties in psychotherapie en een van de grondleggers van EFT. Hij is hoogleraar psychologie aan de York University in Toronto en directeur van het York University Psychotherapy Research Center.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK