i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Positieve psychologie in de praktijk

Er is een nieuw geluid in de psychologie te horen: Positieve psychologie. Uitgangspunt van deze wetenschappelijke benadering is dat de reguliere psychologie 'Read more…

2500

Add to cart

Ship to Belgium: 4 to 6 working days

ProductDetails

  • Publisher: Hogrefe Uitgevers BV
  • Published: November 11, 2009
  • Book - Softcover
  • Pages: 208
  • ISBN: 9789079729173

About the author

Fredrike Bannink is klinisch psycholoog en kinder- en jeugdpsycholoog specialist NIP. En moeder. Ze werkte in diverse instellingen in de geestelijke gezondheidszorg.

Zij heeft een praktijk voor therapie,  training, coaching en mediation te Amsterdam. Ze is opleider/supervisor van o.a. de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en mede-oprichter en voorzitter van de sectie Oplossingsgerichte Cognitieve Gedragstherapie.

Zij is docent gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en positieve psychologie aan instellingen voor postdoctoraal onderwijs en geeft vele incompany-trainingen op het gebied van oplossingsgerichte therapie en positieve psychologie, oplossingsggerichte gespreksvoering, coaching, mediation en leidinggeven. Bovendien is zij trainer van het Mental Health Team van Artsen zonder Grenzen.

Fredrike Bannink is tevens Master of Dispute Resolution, NMI-mediator en mediator voor de Rechtbank Amsterdam. Ze heeft vele (internationale) publicaties op haar naam en geeft vele internationale presentaties en trainingen.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK