Een boek over de zorgverlener in een samenleving waarin zorg steeds belangrijker wordt

De 7 privileges van de zorg

Overuitdagingenenopportuniteitenen het immense voorrecht in zorg en welzijn te mogen werken

“Het is een privilege om in de zorg- en welzijnssector te mogen 'Read more…

2390

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: acco
  • Published: February 28, 2015
  • Book - Softcover
  • Pages: 160
  • ISBN: 9789033498213

What makes this book so great?

1. Een brede kijk op alle aspecten van de zorg

2. Verfrissend, zonder taboes en recht voor de raap

Book reviews

Doorheen deze boeiende verkenningstocht vormen de 7 privileges om in de zorg te mogen werken een heldere rode draad. De hoofdrol in dit verhaal is dus weggelegd voor de zorgverlener zelf, die dagelijks het beste van zichzelf geeft en zo de essentie vindt van zichzelf, het mens zijn en het leven.

Steven Vervaet in Health Forum, 2015

Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Boeiend, rakend, motiverend, stimulerend... Het zou een verplicht werk moeten zijn voor iedereen die in de hulpverlening werkt!

Anne Willemans, Bemiddelaar/communicatieadviseur Heilig Hart Leuven

Het doorkauwen van de theorie naar de praktijk, én omgekeerd. De verbinding tussen hoofd, hart, en buikgevoel. Commitment en toegewijde verbintenis. Het boek is bijzonder en authentiek.

 Dan Gevels, palliatief deskundige bij Palliatief Netwerk Mechelen

Heidi, verpleegkunde is en blijft het mooiste beroep. Laat ons samen alle zorgverleners inspireren.

Heidi Vanheusden in Tijdschrift van de Federatie Palliatieve Zorg, 2015

Het boek biedt een aantal interessante inzichten, zorgverleners zullen er vast een aantal herkennen. Daarom is 'De 7 privileges van de zorg' ook bedoeld als inspiratie opdat zorgverleners iedere dag opnieuw het beste van zich zouden blijven geven.

in Brussels Welzijnsnieuws, 2015

About the author

LON HOLTZER is sinds 2010 door de Vlaamse overheid aangesteld als zorgambassadeur. Samen met de zorg- en welzijnssector wil ze de rijkdom en de loopbaanopportuniteiten van diezelfde sector beter bekend maken. Zij doet dat enthousiast en onverbloemd, vanuit haar ruime praktijkervaring als verpleegkundige, hoofdverpleegkundige en directie verpleegkunde in het UZ Leuven. Lon Holtzer engageert zich als bestuurder in diverse zorg- en welzijnsorganisaties. Zij is ook deeltijds verbonden aan de associatie KU Leuven, waar ze de gezondheidsopleidingen coördineert.

Met sterke getuigenissen van onbekende en bekende Vlamingen, zoals Lieven Annemans, Marc Desmet, Nico De fauw, Brenda Froyen, Dirk Geldof, Mieke Van Hecke, Jan De Lepeleire, Fons Leroy, Arnoud Raskin, Paul Schotsmans, Walter Sermeus, Miet Smet, Jo Vandeurzen, Inge Vervotte en Ilse Weeghmans.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK