Een boek over de ervaringen in onze kindertijd en hoe deze invloed hebben op ons latere leven

Het miskende kind in onszelf

Het miskende kind in onszelfis vooral een boek over de ervaringen in onze (vroegste) kindertijd en hoe die van doorslaggevende invloed zijn op ons latere 'Read more…

2760

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: September 15, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 264
  • ISBN: 9789033497995

What makes this book so great?

  • Heruitgave en grondige herwerking van het succesboek uit 1994!

Book reviews

Dit boek blijft in ieder geval een aanrader om los te komen van het verleden, wanneer mensen belast zijn met prenatale problemen, geboortetrauma's en/of een problematische kindertijd. Aangezien onze vroegste ervaringen opgeslagen zitten in ons lichaam krijgt lichaamsgerichte psychotherapie dan ook de gepaste aandacht in dit boek.

Antenne, 2014

About the author

Gaby Stroecken werkt al meer dan 30 jaar samen met haar partner Rien Verdult in hun psychotherapiepraktijk voor volwassenen, en voor baby’s met prenatale belasting en geboortetrauma’s. In 2003 richtten zij samen het Expertise- en Vormingscentrum Prenatale Psychologie EVPP ‘De Bakkerij’ op, waar workshops en procesgroepen worden georganiseerd, waarin de herbeleving van de vroegste kindertijd via het lichaam centraal staat.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK