i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK
i

Een verzameling van onderzoek voor, met en in het sociaal werk

Een caleidoscoop van sociaalwerkonderzoek

Een sociaal-wetenschappelijke benadering

Sociaal werk is volgens de internationale definitie een academische discipline. Met de oprichting van de Masteropleiding Sociaal Werk in Vlaanderen leveren 'Read more…

3040

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: Acco Uitgeverij
  • Published: March 12, 2015
  • Book - Softcover
  • Pages: 240
  • ISBN: 9789033497926

Specialist areas

Sociology

What makes this book so great?

1. Biedt een staalkaart van kwaliteitsvol sociaalwerkonderzoek

2. Een verscheidenheid aan thema's relevant voor het sociaal werk

3. Inzicht in een uitgebreide reeks onderzoeksmethodieken

About the author

Kristel Driessens is professor in de Master Sociaal Werk (UA) en hoofd van het Expertisecentrum Krachtgericht Sociaal Werk van de Karel de Grote Hogeschool.

Peter Raeymaekers is professor in de Master Sociaal Werk (UA) en onderzoeker van het Onderzoekscentrum Ongelijkheid, Armoede, Sociale Uitsluiting en de Stad (OASES) .

Leen Sebrechts  verzorgt de academische ondersteuning aan de Master Sociaal Werk en is onderzoeker bij het Centrum voor Sociaal Beleid Herman Deleeck (UA).

Michel Tirions is lector en onderzoeker aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en docent in de Master Sociaal Werk (UA).

Edwin Wouters is professor in de Master Sociaal Werk (UA) en onderzoeker aan het Centrum voor Longitudinaal en Levenslooponderzoek  (CELLO).

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK