101 opvoedingsvragen (E-book)

Er bestaan geen toverformules waarmee je opvoedingsproblemen in een vingerknip kunt oplossen. Opvoeden is nu eenmaal geen exacte wetenschap. Maar met 'Read more…

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: March 17, 2014
  • Pages: 120
  • ISBN: 9789033496509
  • Drm: Geen DRMi

Specialist areas

Book reviews

Wij vonden de tips in ieder geval heel bruikbaar. Handig ook dat we het boek kunnen blijven gebruiken als onze kleuter opgroeit en we met nieuwe vragen geconfronteerd worden. Interessant voor jezelf maar ook een prima cadeau voor andere ouders of als kraamgeschenk!

Boekenwurmpje via Yunomi

Dit is een echt bijdehand boek waar je als jonge ouder een hele tijd mee weg kan. Zeg maar van 0 tot zo ver in de pubertijd. Een boek om je ondersteuning te geven of te laten zien dat het goed is wat je doet...

Koogo

Dit boek biedt een laagdrempelig overzicht van (veel voorkomende) vragen. Deze vragen worden kort en bondig beantwoord, waardoor ouders op een snelle, makkelijke manier informatie kunnen vinden.

Steunpunt Jeugdhulp

About the author

JAAK REMES is orthopedagoog en gestalttherapeut met een eigen praktijk in Gent. Samen met zijn vrouw Magda, voormalig studiemeester-opvoeder en onthaalmoeder, heeft hij vier volwassen kinderen en zeven kleinkinderen. Magda en Jaak vormen de drijvende kracht achter de Opvoedwinkel waar je terecht kunt voor gratis opvoedkundig advies.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK