i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

De 38 puntenweek

Het alternatief voor de traditionele uurroosters!

Er klopt iets niet aan het werken volgens de traditionele uurregeling. De uurroosters zorgen voor heel wat frustraties en discussies op de werkvloer: 'Read more…

2060

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: April 23, 2014
  • Book - Softcover
  • Pages: 104
  • ISBN: 9789033495458

Specialist areas

What makes this book so great?

  1. Een verrassend, verfrissend en simpel systeem om 'Het Nieuwe Werken' mogelijk te maken
  2. Een orgineel managementboek, vertrekkend vanuit de werkweek van twee fictieve medewerkers

Book reviews

Over het nieuwe werken is al veel gezegd en geschreven. Maar zoals steeds staan tussen droom en daad vele bezwaren. Martijn Wauters slaagt erin om koudwatervrees inzake tijd- en plaatsonafhankelijk werken tegen te gaan door een even ingenieus als eenvoudig systeem uit te werken in De 38 puntenweek. Concreet, doorspekt met herkenbare voorbeelden, gericht op efficiëntie en opvolgbaarheid, biedt dit boek de leidraad om van denken - eindelijk - naar doen te gaan.

Tom Vandooren, zaakvoerder Quest-it, 2014

About the author

MARTIJN WAUTERS werkt sinds 2003 als hoofd van de personeelsdienst van een lokaal bestuur. Hij heeft een master in de communicatiewetenschappen en een zwak voor creatieve en alternatieve invalshoeken om organisaties te verbeteren.
comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK