i

Acco course texts and Blokwijzers now also available for online order!
Need office supplies? Go to www.acco.be/kantoormateriaal.
Want to print course materials and get them delivered at home? Go to http://www.acco.be/acco-printservice and order your print voucher.

OK

Slimmer zorgen voor morgen

Het nieuwe organiseren in theorie en praktijk

De zorgsector is volop in beweging en nieuwe uitdagingen leiden tot nieuwe recepten om slimmer te gaan werken. De theorie rond Innovatieve Arbeidsorganisatie 'Read more…

1030

Add to cart

Ship to Belgium: 1 to 3 working days

ProductDetails

  • Publisher: ACCO Uitgeverij
  • Published: December 18, 2013
  • Book - Softcover
  • Pages: 160
  • ISBN: 9789033495311

What makes this book so great?

Met de concepten uit het boek wonnen de auteurs de award

The One To Watch

tijdens de HR Excellence Awards 2013

Book reviews

"De Leuvense hoogleraar Sociologie Geert Van Hootegem en organisatieadviseur Benny Corvers hebben een meer dan verdienstelijke oefening gemaakt: ze zetten de theorie van diverse vormen van innovatieve arbeidsorganisatie uiteen en tonen meteen reële cases in ziekenhuizen en andere zorginstellingen in Limburg. Ofwel: hoe 'anders', 'nieuw' of 'slimmer' werken concreet toegepast kan worden in de zorgsector." - Luc De Decker (HRSquare), 2014

About the author

BENNY CORVERS studeerde Taalkunde en behaalde een MBA aan de Vlerick Business School. Hij bouwde een ruime ervaring op als organisatieadviseur en in diverse leidinggevende functies. Hij is medeoprichter van Prepared Mind, een adviesbureau met een integrale visie op arbeidsinnovatie en organisatieverandering.

GEERT VAN HOOTEGEM is gewoon hoogleraar Sociologie aan de KU Leuven en medestichter van Flanders Synergy. Zijn onderzoek over de moderne sociotechniek en kwaliteit van de arbeid werd gepubliceerd in wetenschappelijke en managementtijdschriften. Hij is daarnaast medeoprichter van Prepared Mind.

De Provinciale OntwikkelingsMaatschappij (POM) Limburg voert het sociaaleconomisch beleid uit van de provincie Belgisch-Limburg. De werking is enerzijds toegespitst op de creatie van voldoende en kwalitatief hoogstaande ruimte om te ondernemen, en anderzijds op de concrete ondersteuning van economische speerpuntsectoren (zoals de zorgeconomie), die een reëel groeipotentieel hebben in Limburg.

comments powered by Disqus
}
i

We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.

OK